Voel je je thuis in Hoorn, Zwaag en Blokker en ligt je hart hier? Wil je je steentje bijdragen aan onze mooie gemeente? Misschien is dit dan hét moment om lid te worden van Hoorn Lokaal, de snelst groeiende politieke partij in Hoorn.

Hoorn Lokaal

Hoorn Lokaal streeft ernaar dat Hoorn een gemeente is waar iedereen zich thuis voelt.

Kenmerkend is dat we ons op een respectvolle, betrokken en betrouwbare manier opstellen in de politiek. Onze leden zijn toegankelijk: zo pikken we de signalen uit onze samenleving op. We zijn onafhankelijk en kritisch, maar niet ‘tegen’ andere partijen: we willen samen vooruit!

Hoorn Lokaal groeit!

Afgelopen maart is Hoorn Lokaal met grote winst uit de gemeenteraadsverkiezingen gekomen. Wij hebben de stad inmiddels een fantastische wethouder en vier nieuwe, enthousiaste gemeenteraadsleden mogen leveren. Het vertrouwen dat wij van de inwoners hebben gekregen schept verplichtingen. Om hieraan te kunnen voldoen hebben we meer mensen nodig: stadgenoten van jong tot oud die zich goed kunnen vinden in onze doelen en manier van doen.

Wij zijn op zoek naar

vrouwen en mannen met een hart voor Hoorn (Lokaal). Draag je Hoorn Lokaal een warm hart toe? Onderstreep dit met een mail naar het bestuur. We kunnen dan zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Lid worden of donateur kan ook! We komen graag met jou in contact.

Kom bij Hoorn Lokaal als lid of donateur en steun daarmee onze snel groeiende partij

Kijk op onze website hoornlokaal.nl als je meer wilt weten over wie wij zijn en waar we voor staan. Wil je je aansluiten of meer informatie, meld je dan op bestuur@hoornlokaal.nl

Hoorn Lokaal, thuis in Hoorn!